Ny Tillverkning

Vi hjälper dig att skapa det smycket du vill ha oavsett om du vill göra om befintliga smycken, eller om du redan har en klar ide om hur det ska se ut. Vi hjälper dig att skissa och skräddarsy just ditt drömsmycke.

Vid nytillverkning av släta ringar tar det upp till 1 vecka, vid brådskande beställning kontakta oss gärna på morgonen för då finns det möjlighet att du kan få din beställning redan samma dag. Avgift tillkommer.

Allt som tillverkas hos Glansen är handarbete.

Vid nytillverkning av smycke ingår det upp till 5 års garanti. Eftersom vi även utför omarbetningar och reparationer känner vi väl till de olika modellernas svagheter. Vid garantitidens utgång ingår en kostnadsfri översyn av smycket med kontroll av ev. slitage.

En kostnadsfri justering av ringstorleken ingår i 24månader. Putsning och rengöring ingår i 24månader (fast antal gånger)

OBS! Med reservation för fel skrivning och ändringar.

Diamant Certifikat 

Våra diamanter som är 0,30ct och uppåt levereras med certifikat . Detta betyder att ett erkänt, oberoende labroratorium har besiktat 
och kontrollerat diamanten, och utfärdat ett intyg, ett s k certifikat på diamantens äkthet och kvalite. 


Detta kan ses som en extra trygghetsfaktor för dig som kund. Vi har valt att leverera diamanter certifierade av de tre mest 
erkända instituten i vår branch. Dessa är HRD, GIA samt IGI.
Diamanter som är under 0,30ct får ni butiks certifikat, på den intyger vi diamantens kvalite och storlek.

Egen Design

Smycken Ni ser till största delen skall ses som inspiration.
Alla våra smycken går att få anpassade och skräddarsydda utifrån era önskemål när det gäller andra bredder eller (guld)färger, med större, mindre, fler eller färre stenar så har vi valt att inte ange priser på våra produkter.

Adress:

Väsby Centrum
Dragonvägen 86
194 33 Upplands Väsby    

Öppettider:

Mån-Fre: 11.00-18.00
Lördag :  11.00-18.00

Söndag:  12.00-15.00

Kontakt:

Telefon: 08-590 743 70
Epost: info@glansen.se

  • Instagram
  • Facebook Social Ikon

© 2019 Glansen.se