top of page
skrotguld.jpg

Skrotguld eller byrålådsguld

Vill du göra miljön en tjänst ska du återvinna ditt byrålådsguld genom att vända dig till Guldsmedjan Glansen. Du behöver därför inte skaffa en "guldpåse" eller "guldbrev" och skicka iväg ditt guld. En av fördelarna med att sälja guld eller silver till Guldsmedjan Glansen i vår butik i Upplands Väsby centrum är att värderingen av guldet och silvret utförs framför dig.

Guldsmedjan Glansen erfarna värderingsexperter ger dig gratis värdering och rådgivning och svarar på alla dina frågor. Dessutom kan du välja att få pengarna direkt insatta på ditt bankkonto eller kontant utbetalning.

Vi köper alla typer av smycken och i alla karat, vitt guld som gult och rött guld, även trasiga smycken, guldmynt, guldtackor och liknande guldföremål.

Vi köper ädelstenar, både certifierade och ocertifierade, om det skulle vara så att du har några liggandes hemma.

öga_icon_ren.png

Vi värderar guldet på ankomstdagen genom vår unika process. Alla våra värderingar är kostnadsfria oavsett om du väljer att sälja ditt guld eller inte.

Untitled-2.png

Försäljningen görs mot det guldpris som gäller på försäljningsdagen, hos oss väljer du om du vill sälja allt eller delar av guldet.

kort icon ren.png

 Du väljer om du vill ha de på kontot senast nästa bankdag eller kontant i butiken (till ett begränsat belopp).

bottom of page